media>post-evenementen
Oriental City steunt goede doelen
29.2014 Dec

Onlangs, als je langs de Dam in Amsterdam, Nederland, komt, zie je een poster met meerdere verdiepingen hangen in het buitenveld van de beroemde nieuwe kerk, met het woord "Ming" erop. Dit is de eerste keer dat Nederland China exposeert, inclusief 24 nationale schatten. Authentieke Ming-dynastie culturele relikwieën. De heer Yang Huagen, de uitvoerend directeur van Oriental City Restaurant, was verplicht dit evenement te steunen en te sponsoren. Naast het kopen van Taiwan, doneerde hij ook actief geld en zorgde hij voor meer voedsel van hoge kwaliteit voor het evenement. Die avond leidde Keigo, de chef-kok van Oriental City, het keukenteam om dozen met ingrediënten naar de nieuwe kerk te dragen om heerlijke maaltijden te bereiden voor het diner ter plaatse. Naast de heerlijke Chinese Dim Sum gesponsord door Oriental City, kunnen de gasten ook proeven van de Charity Dinner Head Bowl, zorgvuldig bereid door Oriental City.


In de afgelopen 20 jaar heeft Oriental City geen moeite gespaard om het algemeen welzijn en goede doelen te ondersteunen, en elke kerst biedt het zonder onderbreking een kerstdiner aan ouderen. Op 16 december serveerde Oriental City een warm en onvergetelijk kerstdiner aan de oudsten van het gemeenschapscentrum "De Boomsspijker", bereidde zorgvuldig een verscheidenheid aan lekkernijen en organiseerde een heerlijk diner. Deze toewijding is lovenswaardig. Al meer dan 20 jaar dringt Oriental City erop aan liefdadigheid te doen en verslag uit te brengen aan de samenleving, wat nog meer bewondering verdient.


Om het jaarlijkse kerstdiner voor te bereiden, heeft Oriental City diepgaand onderzoek gedaan naar de maaltijden van ouderen en zorgvuldig een reeks maaltijden op elkaar afgestemd met minder olie, minder zout, minder suiker, licht verteerbare en evenwichtige voeding. Alle gerechten moeten in kleine stukjes worden gesneden en de botten moeten worden verwijderd ...... Alles bevat liefde. Het hele diner is vol warmte. De vrolijke glimlach van de ouderlingen is de grootste voldoening voor Oriental City.


andere evenement