media>Nieuws
Oriental City en KLM gaan culinair samenwerken op Chinese route
26.2022 Aug

De samenwerking zal aanvankelijk voor een periode van twee jaar zijn met mogelijkheid tot verlenging. De Chinese maaltijden zullen worden aangeboden in de World Business Class en Economy Class van KLM. Het betreffen zowel de voor- en hoofdgerechten van de eerste maaltijdservice in World Business Class en alle gerechten in de Economy Class.


Chinees Restaurant Oriental City, gevestigd in het hartje centrum van Amsterdam, is nog geen 10 minuten lopen van het Centraal Station. Oriental City heeft een geschiedenis van meer dan 25 jaar en staat bekend om haar Kantonese keuken, onder leiding van Chinese koks uit Hong Kong. De Kantonese stijl is één van de acht Chinese ‘Haute Cuisines’ die bekend staat om haar neutrale, delicate en innovatieve karakter. Met haar oneindige creatieve mogelijkheden zorgt de Kantonese keuken altijd voor smaaksensaties en eindeloze verrukkingen. Oriental City loopt in deze innovatieve stijl absoluut voorop en heeft haar keuken inmiddels uitgebreid met een andere bekende en heerlijke stijl: de Szechuanese stijl. Deze nieuwe delicate gerechten uit onze keuken geven met het kruidige en pittige karakter een scala van smaken aan onze passagiers.


KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door toonaangevende chef-koks. Door samen te werken met topchefs en sommeliers blijft KLM investeren in de service aan boord. Zo bereidt topchef Onno Kokmeijer in de maanden oktober en november alle World Business Class maaltijden vanuit Amsterdam op alle niet Chinese routes.Oriental City Amsterdam, gelegen in het meest levendige en bruisende hart van Amsterdam, is een Kantonees restaurant van hoge kwaliteit met een diepgaand cultureel erfgoed en vernieuwende uitingen. Wij zijn gespecialiseerd in Dim Sum, zeevruchten, geroosterd vlees (siu mei) en Kantonese gerechten. Onder de noemer 'Taste, Gathering, Heritage' is het een aangename reis om te genieten van de meest authentieke Kantonese keuken in Oriental City.

 

Meer info: www.oriental-city.com

Locatie: Oudezijds Voorburgwal 177-179, 1012 EV, Amsterdam

 

Openingstijden

Dimsum Lunch 11:30-17:00 | Dimsum Dinner 17:00-20:00

Maandag 11:30-22:00

Dinsdag 11:30-22:00

Woensdag 11:30-22:00

Donderdag 11:30-22:00

Vrijdag 11:30-22:30

Zaterdag 11:30-22:30

Zondag 11:30-22:00

  


  


andere evenement